40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. januára 2016 o 17:18 #99096
Retro
Účastník (Participant)Dnes ste tu riešili Rotaxa do Jawy. Treba urobiť takúto raketu s plochodážnym Jawa motorom a všetci sa pos…:-)
Len treba aj „vopičáka“. Papi rozmýšľa… a už to zavrhol:-)
8. januára 2016 o 17:19 #99097Retro
Účastník (Participant)
8. januára 2016 o 17:23 #99098maguma
Účastník (Participant)Retro, vieš akú hlavnú trysku ma ten plochodrážný motor?????????
8. januára 2016 o 17:24 #99099maguma
Účastník (Participant)Nájdi dodávateľa špiritusu a idem na to
8. januára 2016 o 17:43 #99100Hog
Účastník (Participant)Vzpomínám si na vyprávění Antonína Švába ve Světu motorů z předvádění
JAWY 500 DT v Americe.V Americe se jako plochodrážní palivo mepoužívá metyalkohol jako u nás, ale nitromethan!
No a motorka stále nešla a nešla ! Ale objevil se tam maník, který vlastnil Jawu
na plochou dráhu a řekl mu, aby vyndal hlavní trysku a jak mu ji dal, tak šel k vrtačce
a 4mm vrtákem ji projel a řekl: „namontuj ji tan“!A motorka šla jak dělo! Takže o jakou trysku šlo? Tryska 100 má 1mm díru ! 🙂
8. januára 2016 o 17:46 #99101Hog
Účastník (Participant)Abych nezapomněl ! JAWA 500 DT ná spotřebu 85-90 l/100km 😟 🙂 😛
8. januára 2016 o 17:47 #99102przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 papi nič nezavrhol, dokonca máme vysoko vytrénovanú dvojicu maguma-bobolak. 😈
Jediný problém bude, že na alkohol to jazdiť fakt nemôže, lebo ako magumesku točí šulcom, to budú mať takú spotrebu, že Bobo umre smädom… 😁
Ale veď prehodíme karbec na bendzin, na tréning stačí – a potom len naostro ( ale nie akože bez pampersiek 😁 ) pôjdu prerobení späť na metyl…
8. januára 2016 o 17:53 #99103maguma
Účastník (Participant)Teda papikám, živiť taký motor a ešte k tomu boba, tak to by musel byť prívod aspoň dvojcólovou hadicou a aj to by ten motor bohvie ako neťahal, lebo bobo je bobo a sám má málo, kdeže to len tak míňať do motora 😁
8. januára 2016 o 17:53 #99104Retro
Účastník (Participant)To vám dali Humlovci /posádka/ poskákať po tomto peknom stroji?:-)
Môj sen je sa zviesť ako spolujazdec s ostrej sajde. Len o tom nikto zo sajdkáristov ktorých poznám nechce ani len počuť:-)8. januára 2016 o 17:56 #99105maguma
Účastník (Participant)Retro, aj papiho sen je zviezť sa na mojej sajdke a tento rok s Rotaxom mu ho splním 🙂
8. januára 2016 o 18:00 #99106Retro
Účastník (Participant)Ale požaduj poriadne vyvažovanie tz. vešanie sa v kaňaroch…
8. januára 2016 o 18:01 #99107przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Vilo, aby som ti do toho sadol, musíš do mňa liať alkohol dvojcólovou hadicou … 😁
8. januára 2016 o 18:04 #99108maguma
Účastník (Participant)Retro, však ma prekotí v prvom kaňare, alebo vypadne. Raz som viezol suseda (doktora) do Piešťan a hovorím mu, Ďuso, keď bude zátačka doprava tak sa vykloň zo sajdy, mne to veľmi pomôže a on v prvej zátačke skoro vypadol, musel som ho chytiť, inak je vonku 😁
8. januára 2016 o 18:05 #99109maguma
Účastník (Participant)Papi, aj trojcólvú nájdem, pre sajdku a rotax by to bola česť, odviezť papiho 🙂
8. januára 2016 o 18:07 #99110przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Načo šaškovať v sajde?
Zabudnite! 😛
Ja som iný level.
By som si len ľahol a nechal by som pracovať gravitáciu. 😈
Niet teho boha, že by nás prekotilo … 😁
(V cieli ma zobuďte … 😁 ) -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji