40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
31. januára 2018 o 22:38 #100011
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro, mňa neserú veľké, len sa mi páčia malé.
S tým Brnom to je pravda, ale tam sme očumovali aj tie, keré žiadnu značku nemali…
Kým nás nevyhodili z depa… 😁31. januára 2018 o 23:18 #100012Mishko
Účastník (Participant)Ahojko, tá EČV na tej VZR je podľa fontu vyrábaná, za to ťa môže extra snaživý fízel (ak nebudeš mať originál lopatu so sebou a tvrdiť že ti práve odpadla a to čo tam miesto nej máš iba dekorácia) obviniť z falšovania resp. pozmeňovania úradného označenia 😉
1. februára 2018 o 0:19 #100013ahojko
Účastník (Participant)Mishko,
dakujem, ja to viem. Urcite moze,
otazne je ci mu dam pricinu byt extra snaživý
1. februára 2018 o 19:58 #100014Bielyorol
Účastník (Participant)Hej, proti gustu žiadne výhrady. No ale uznajte, na Ahojkovej moto vyzerá tá malá ako nejaká vydra, ktorá práve olízala citrón. 😛 Ale naopak, na Papinej guzzinke zasa pasuje. Ja vždy tvrdím, že keď je mašina široká alebo inak mohutnejšia, musí na nej byť značka aj adekvátnej veľkosti. 🙂
A Retro to vystihol spravne. 👍1. februára 2018 o 20:29 #100015Hruso25
Účastník (Participant)Papi, dal by som tu foto mojích veľkých EVČ, ale voľajako mi to nejde. 😟
1. februára 2018 o 20:55 #100016bacaono
Účastník (Participant)papi gratule!!! 👍 peknučká je! 👍
Konečne zas moto kerá ti pasuje. 😁 ….ňé jak stabiláčik. Ten mi k tebe vóbec…ale že vóbec nepasuvav. 😈 🤐A jaké je f pláne endurko?
Keť to neni tajné, sedačku budeš riešiť kde? Uš mám zehnanú druhú na Róziku a téš by som ju sťev poriešiť polla vlasných prectáv, len som sa ešte nerozhodóv gde. Vlasné referencie mám len z Mohelna. Robota pekná, ale ten prístup a čakání mi nesojá za to aby som ím to dav znova, tak hladám volačo inšé.…a kašlite na tabulky. 😈 Na Agátke bola malá, pasuvala jej. Na Rózike je velká, téš jéj pasuje. Na Klaudii neni zatál furt žánná a mám s ňú najmenéj starostí. 🙂 😁 Hlavné je že to jazdí. 👍
3. februára 2018 o 9:37 #100017przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Apa, zabudol som ťa potešiť: nebudeš mi veriť, ale mám tam Scottoiler (V-type) 😁
Bača, sedlo ešte ani neviem, ako presne, asi zoženiem alebo vyrobím novú platňu predného sedla a niekto to ušije, neviem, kto. Moc šiť tam ani netreba, možno na nižší molitan nastrielam koženku a basta.
Zadné sedlo neriešim, keď bude treba, je tam a hotovo. 😈 Nakoľko je ale pomerne spoľahlivo uzamykateľné, namiesto neho mám v pláne vyrobiť pasujúi uzamykateľný nosič na bagáž. Teda budem môcť to za sekundu prehodiť podľa aktuálneho „tovaru“ 😁 😘
Endurko? Šak viete, že ja najradšej vzducháč XR 400, ale nikde nič a jednu z Hungárie som už nestihol. Nesúri to už, túto zimu už dokrútim na Šarkánkovi, v lete absťák nehrozí a do jesene je čas…
Koniec referátu o stave republiky. 😁
5. februára 2018 o 12:07 #100018apa
Účastník (Participant)papi je to nebezpečné ten skottoliér, veď ho odtiaľ odkarbobrúskuj nech ti nepripraví podvodnú masť 🙂 🙂
8. februára 2018 o 8:17 #100019przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)9. februára 2018 o 6:10 #100020Bopsik
Účastník (Participant)Zaujímavý článok… 👍
14. februára 2018 o 19:53 #100021przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Len tak, jeden fasbúkový príspevok:
Prší-sneží-prší-sneží, aj Šarkánek je opretý v kúte.
Ale aj počasie pod psa má svoje výhody, pomaly sa všetko nazbiera a porobí.
Inzerát:
Kúpim horné okuliare na SV 650 N (2003-2009), lebo čo sú na stole, nepasujú… 😁
14. februára 2018 o 20:12 #100022ahojko
Účastník (Participant)Papi,
vyzera to aj na kompresorovy klakson.
Ci mylim sa??
A pancierove brzdove hadice das aj dozadu?
14. februára 2018 o 20:38 #100023przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ano, je to kompresor, ale tentoraz len taký lacný čínsky kvint, zato v sade bolo k tomu všetko, aj spínacie relátko.
Ja huj, som perfektné dvojhlasné fanfáry aj s kompresorom nahal pred pár rokmi v Megane, keď som ho nechal zošrotovať… Som nevedel, že chcem byť raz ešte kolotočárom… 😁
Hadice? Všetko je nový pancier, jednak súčasné hadice sú podľa DOT ešte z roku 2007, druhak všetky ovládače budem mať posunuté, tak musia byť aj dlhšie, ako pôvodné.
Zadné som nechal vyrobiť na mieru u Sháněla (eres-racing).14. februára 2018 o 22:43 #100024ahojko
Účastník (Participant)A spojkove a plynove lanka nebudu kratke ku novym
riaditkam? Vravel ze das tie vyssie pohodlnejsie..
ci mylim sa?
A tym povodnym hornym okuliarom co chyba,
ked moto je v stave ako nove?
15. februára 2018 o 8:27 #100025przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bodrý deň, tu spisovateľ, práve som sa zebudil…
😈 Ahojko, na SV-čko sa chystám už cca dva-tri roky, mám milión fotiek najrôznejších úprav. Pár som ich už aj pojazdil, loziac po najrôznejších akciách sledujem tie mašinky a vypytujem sa majiteľov, čo ako a prečo.
Našiel som aj veľa chujových riešení a viem aj, ako to prerábať určite nebudem. 😁
Horné brýle:
Viem, že behá veľa prevrtaných S-kových okuliarov, chujové riešenie to síce nie je, ale ja vrtať aj tak nechcem.
Na mechanické vlastnosti to vrtanie inak moc vplyv nemá, korektný kutil dokonca aj prilepí nejakým spoľahlivým dvojzložkovým zospodu aj z vrchu silné podložky, tak sa ani držiaky po náraze nevylomia, diery sú fí 8 alebo fí 10 (podľa použitých držiakov). Napokon v zóne, kde diery sú, žiadnu neplechu neurobia, navyše drvivú väčšinu záťaže berú spodné brýle.
Ale ja aj tak vrtať nechcem, originál panenský okulár totiž odložím na horšie časy… 😉A že prečo som potom nebral N-ko? Lebo ten kukuč s dvoma plnohodnotnými H-štvorkami jednoducho chcem, svieti to excelentne, dostane to vyššie plexo s deflektorom a bude to turista presne pre mňa.
😁 Orol píše vyššie, že určite bude po prerábke krajšia – tak to vôbec nie je isté. Takáto prerábka sa ráta u fajnšmekroch za barbarskú, ale zas stále to bude mať pod 200 kg, naložiť sa dá do 400 kg, dá to nad 200 km/h – no a čo iné skromný dôchodca ešte potrebuje, ha? 😁Uznajte, takýto kukuč sa nedá odmietnuť, že? Je to síce tisícka a blikače má prerobené, ale tá farba je excelentná:

No a papi-komix o okuliaroch, dúfam, že rozdiel je evidentný:

-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji