40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
11. októbra 2013 o 7:03 #85718
theo
Účastník (Participant)Alebo Pé eN kuťa /nie že my bol na maródke/ ale Prudko Nebezpecny teda je… 🙂 😁 😁 😁
zajtra vraj budu behat po pazravej reumatici, tak podme vypustit kuťušof, nech to tam ma trochu šmrnc 👍 😀 😀
11. októbra 2013 o 7:07 #85719WIKINO
Účastník (Participant)Theo však viem že si kmeňový menovač, len včera si nevzniesol pripomienky tak som to považoval za schválené. 🙂
Toho Štancla som ti prihral zámerne, síce som napísal Jiří , aby ťa trklo že nie Jiří ale…. 😈11. októbra 2013 o 7:18 #85720theo
Účastník (Participant)WIKINO, vidim ze stale mas v tom plochu drahu 😀 😀
11. októbra 2013 o 7:28 #85721yoffo
Účastník (Participant)Ná kóneččne som vyhrabal sa z Manželského Lóža 😁
Chčíje. 😶
Theo : zle si počul, zajtra majú f Pažrawej maratóň pneumatici (maguma gumáci) 😈
11. októbra 2013 o 7:35 #85722theo
Účastník (Participant)Yoffo, tak by som mal podnikatelsky zamer, len nemam bombu / len bomba napad/ 😁
nafukovat ich plynom 😁 , len bude to mat vedlajsi efekt, potrhaju troleje a mlhy bude bez prace 😁 😁 🤣 😈 👋
11. októbra 2013 o 7:35 #85723VANUCCI
Účastník (Participant)A čo tak skoro ráno 😁 buntošíte? My čo sme celú noc dávali dphromady partiu východnogubernijských-pandžábskych teroristov si potrebujeme pospať 🤣
11. októbra 2013 o 7:43 #85724motobabka
Účastník (Participant)Dobrý deň 🙂 mať vaše starosti 🤣 🤣 šak vášmu slangu ani divá sviňa nerozumie…aj ked ja poznám len jednnu…mažolu, kerú v januári zbašťíme, ked maguma dohliadne na wikina, aby dokončil mažola haus 😁 😁 hybajte radšej na brigádu a tam si urobte zasadnutie oboch komisií 👋 🤣
11. októbra 2013 o 7:48 #85725VANUCCI
Účastník (Participant)Motobabka ná kto by sa s tým babral s nejakou novou komisiou, nech si ju majú, to my len tak, aby sa báli konkurencie a začali zodpovednejšie zasadať, nie ako NRSR 🤣 🤣 🤣 ale nepovedz to prosím nikomu 🤐 , lebo zasa budu zasadania odflakávať a ožierať sa ako v NRSR 🙂 🙂 🙂
11. októbra 2013 o 7:58 #85726theo
Účastník (Participant)Motobabka, prezlec sa za upratovacku a raz ich uz vymakni, kuuui enne 😈 🤣 , len potom nieze budes dookola dementovat 🤣 🤣 🤣 😘
11. októbra 2013 o 8:04 #85727przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Samá komisia, ryby, Mažola, Bifík …
Ta de son? Sú tu aj nejakí motorkári? Veď sezóna sa blíži! 😀
Šarkan dostal \“nové\“ jazdené pneu (no, jasne, financie… 👎 🙂 ).
Ale sú dobré, postačujú (čínske 😀 ), tak dúfam, že mi už nebude hrabať, ako v januári… 😘
11. októbra 2013 o 8:07 #85728VANUCCI
Účastník (Participant)Babi a urob z toho videozáznam a potom budeme mi predávať kompromitujúce materiály ako náčelník predával z ČULu 2013 🤣 🤣 🤣
a to že nikto nerozumie nášmu slangu, to je na oklamanie nepriateľa, lebo priatelia nám rozumejú viď príklad náš biely bratm yoffo 🙂 👍
no ale už ma tu nezabávajte bandy jedna pomeristická, my rentiéri musíme budovať súkromné hodnoty, keďže už pracujeme len pre seba 😁 šak za pár nám to už aj wikono potvrdí 👍
11. októbra 2013 o 8:09 #85729VANUCCI
Účastník (Participant)papi bratm to čo plánuješ jazdiť po ryžových poliach??? 😶 🤣
11. októbra 2013 o 8:20 #8573011. októbra 2013 o 8:41 #85731Mlhos
Divák (Spectator)Papi sorry ale ten moped ta aj uvezie ? 🤣
11. októbra 2013 o 8:42 #85732Mlhos
Divák (Spectator)A este nechapem naco mas na tom bicykli spetaky 🤣
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji