Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,741 až 13,755 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Mlhos
    Divák (Spectator)

Maco ja si myslim ze mas ten isty problem ako som mal ja a to je hlinikova tesniaca podlozka na holendri pri vystupe z nadrzky do hadice kde to chyta vzduch zbytocne to odvzdusnujes na prasati lebo ta bublina je hore a dolu ju nestlaci vymen tu podlozku za novu vypusti kapalinu cez odvzdusnovak a cez ten odvzdusnovak natlac novu az do nadrzky

Mlhos
    Divák (Spectator)

To len tak som si spomenul lebo som musel na intruderi jedneho casu robit to iste 

Dokonca raz som ju stlačil bez odporu, tak som potom vždy pred klesaním preventívne pumpoval

presne to iste robilo mne zbytocne som sa to snazil odvzdusnit dole ked to bolo zavzdusnene hore pumpovanim natlacis kapalinu okolo bubliny ale neodvzdusnis ked prestane tlak je to znova rovnake vymenil som podlozku a bolo po probleme 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  A keď sa už nič nedarí, treba aspoň strmene na červeno nastriekať.

Keď už aj Bréééémbo strieka svoje radiálne štvorpiestiky na červeno, to predsa musí niečo znamenať…

Ilustračná snímka, aby aj Maco a aj Bobolak vedel, ako majú vypadať dobré brzdy na ťažkom cruisri.  😛
    A ňe, jak ten Bobov rozpočtový FatBoy s tým úbohým jedným kotučom vpredu. A potom Bobo nevie, prečo jazdí viacej v jarku, ako na ceste … 😁 

ahojko
    Účastník (Participant)

Mlhos,

to je aka podlozka ze kvapalinu von nepusti a vzduch dovnutra ano?

maco
    Účastník (Participant)

Mlhoš, blížime sa k meritu veci. Už som to aj tam odvzdušňoval, avšak bez výmeny podložky. Teraz mám plán. Momentálne to brzdí, prvá bude výmena platničiek a kotúča zároveň s výmenou kvapaliny a inkriminovanej podložky.Ak to nepomôže, bude to výmena hadice, a ak ani to nepomôže, bude mi to u 3,14či lebo už budem mat 80 rokov.To už budem jazdiť na TRIKE. 🙂 Možno aj nebeskom. 😁

maco
    Účastník (Participant)

Papi, šak hento predné kolo s bzdami je drahšie, ako môj celý introš. Preto to musí hamovať ako tá oná- kuva  🙂

Bopsik
    Účastník (Participant)

Nielen brzdové strmene natrieť na červeno, ale aj brzdový kotúč natrieť vazelínou SP2, aby nekorodoval
    😇

Bopsik
    Účastník (Participant)

Keď už čierny humor, tak ešte jedno opatrenie:

Do sajdy položiť rúčku z lopaty, a keď odíde predná brzda, tak vštúriť do predného kolesa medzi špice – zastavíš na mieste
    😁

Retro
    Účastník (Participant)

Nie je frajerina mať červené brzdiče, ale červené kotúče:-)
    Fotku motorkových kotúčov som nezohnal:-)

ahojko
    Účastník (Participant)

a tu HD pic…..:

ahojko
    Účastník (Participant)

Ten horny je vraj Lorenzo.

Este jedna ina a cistejsia, hadam to ukaze…: 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Čo tam po kotučoch, mne raz na CBF pri ukončení sezóny svietili aj ráfy … 😈 

ahojko
    Účastník (Participant)

😈

Papi, 👍 

a aj vsetky dopravne reflexne znacky sa popri tvojej ceste domov rozzeravili.

😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Dnes som skutiloval aj zadný stojan, bo SV nemá centrál.
    To bude radosti, čistiť a mazať reťaz, kua … 😁

apa
    Účastník (Participant)

papi aj mňa to čaká. Skottolier predávam (aj s tou kua ťažkou masou na ktorej ho mám primontovaný) a zdedím od potomka jeho V-Strom.

A ten nemá skottoliér 😟 .

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,741 až 13,755 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri