40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
4. júna 2018 o 10:14 #100778
Mlhos
Divák (Spectator)Maco ja si myslim ze mas ten isty problem ako som mal ja a to je hlinikova tesniaca podlozka na holendri pri vystupe z nadrzky do hadice kde to chyta vzduch zbytocne to odvzdusnujes na prasati lebo ta bublina je hore a dolu ju nestlaci vymen tu podlozku za novu vypusti kapalinu cez odvzdusnovak a cez ten odvzdusnovak natlac novu az do nadrzky
4. júna 2018 o 10:20 #100779Mlhos
Divák (Spectator)To len tak som si spomenul lebo som musel na intruderi jedneho casu robit to iste
Dokonca raz som ju stlačil bez odporu, tak som potom vždy pred klesaním preventívne pumpoval
presne to iste robilo mne zbytocne som sa to snazil odvzdusnit dole ked to bolo zavzdusnene hore pumpovanim natlacis kapalinu okolo bubliny ale neodvzdusnis ked prestane tlak je to znova rovnake vymenil som podlozku a bolo po probleme
4. júna 2018 o 12:59 #100780przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 A keď sa už nič nedarí, treba aspoň strmene na červeno nastriekať.
Keď už aj Bréééémbo strieka svoje radiálne štvorpiestiky na červeno, to predsa musí niečo znamenať…
Ilustračná snímka, aby aj Maco a aj Bobolak vedel, ako majú vypadať dobré brzdy na ťažkom cruisri. 😛
A ňe, jak ten Bobov rozpočtový FatBoy s tým úbohým jedným kotučom vpredu. A potom Bobo nevie, prečo jazdí viacej v jarku, ako na ceste … 😁
4. júna 2018 o 13:21 #100781ahojko
Účastník (Participant)Mlhos,
to je aka podlozka ze kvapalinu von nepusti a vzduch dovnutra ano?
4. júna 2018 o 14:26 #100782maco
Účastník (Participant)Mlhoš, blížime sa k meritu veci. Už som to aj tam odvzdušňoval, avšak bez výmeny podložky. Teraz mám plán. Momentálne to brzdí, prvá bude výmena platničiek a kotúča zároveň s výmenou kvapaliny a inkriminovanej podložky.Ak to nepomôže, bude to výmena hadice, a ak ani to nepomôže, bude mi to u 3,14či lebo už budem mat 80 rokov.To už budem jazdiť na TRIKE. 🙂 Možno aj nebeskom. 😁
4. júna 2018 o 14:29 #100783maco
Účastník (Participant)Papi, šak hento predné kolo s bzdami je drahšie, ako môj celý introš. Preto to musí hamovať ako tá oná- kuva 🙂
4. júna 2018 o 19:30 #100784Bopsik
Účastník (Participant)Nielen brzdové strmene natrieť na červeno, ale aj brzdový kotúč natrieť vazelínou SP2, aby nekorodoval
😇4. júna 2018 o 19:34 #100785Bopsik
Účastník (Participant)Keď už čierny humor, tak ešte jedno opatrenie:
Do sajdy položiť rúčku z lopaty, a keď odíde predná brzda, tak vštúriť do predného kolesa medzi špice – zastavíš na mieste
😁4. júna 2018 o 20:25 #100786Retro
Účastník (Participant)Nie je frajerina mať červené brzdiče, ale červené kotúče:-)
Fotku motorkových kotúčov som nezohnal:-)
4. júna 2018 o 20:40 #100787ahojko
Účastník (Participant)
a tu HD pic…..:
4. júna 2018 o 20:45 #100788ahojko
Účastník (Participant)Ten horny je vraj Lorenzo.
Este jedna ina a cistejsia, hadam to ukaze…:
4. júna 2018 o 21:53 #100789przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Čo tam po kotučoch, mne raz na CBF pri ukončení sezóny svietili aj ráfy … 😈
4. júna 2018 o 22:20 #100790ahojko
Účastník (Participant)😈
Papi, 👍a aj vsetky dopravne reflexne znacky sa popri tvojej ceste domov rozzeravili.
😶
6. júna 2018 o 16:51 #100791przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Dnes som skutiloval aj zadný stojan, bo SV nemá centrál.
To bude radosti, čistiť a mazať reťaz, kua … 😁
6. júna 2018 o 17:45 #100792apa
Účastník (Participant)papi aj mňa to čaká. Skottolier predávam (aj s tou kua ťažkou masou na ktorej ho mám primontovaný) a zdedím od potomka jeho V-Strom.
A ten nemá skottoliér 😟 .
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji