40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
6. júna 2018 o 17:57 #100793
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Možno mám ešte niekde skuťťojlér, čo som demontoval z SV-čka.
Podtlakový, V-type.
Ak som to ešte nevyhodil pri upratovaní garáže, ak ho chceš, je tvoj.Ja Scottoiler len takú infúziu JackDanielsa do žily, a´la Borová Sihoť, hehehe.
6. júna 2018 o 18:08 #100794apa
Účastník (Participant)papi ani nie som presvedčený, že scottoiler chcem. Ale ďakujem za ponuku, si rendeš ďerek 🙂
6. júna 2018 o 18:10 #100795apa
Účastník (Participant)Nakoniec špirálovitým vývojom aj tak skončím pri variátore, vždy som bol skútrista a nie motorkár
🙂6. júna 2018 o 18:33 #100796Bopsik
Účastník (Participant)Apa,
nezbudni napísať, že nikdy nepadnutá…
😉6. júna 2018 o 21:20 #100797bobolak
Účastník (Participant)Zdravím Vás holota ! 👎 kua zasa provokacije!!! 😈 Ilustračná snímka, aby aj Maco a aj Bobolak vedel, ako majú vypadať dobré brzdy na ťažkom cruisri.
A ňe, jak ten Bobov rozpočtový FatBoy s tým úbohým jedným kotučom vpredu. A potom Bobo nevie, prečo jazdí viacej v jarku, ako na ceste … 😛 😛
Bopsik aj ty ?? 😶 Šak APA vie, že to je len bonus pre kupca že varaderko ovláda Riťbergera,ta ňe?? 😁 Som myslel že podjebační huligáňi sú iba na GTXke a tu to máš!!!Achojko, prečo neupozorníš ipapa ,aby si dal celú viagru,nie polovičku…….. 🙂 A to platí aj na Bopsíka!! 😛6. júna 2018 o 23:41 #100798ahojko
Účastník (Participant)Bobko,
to akoze s tou celou Viagrou by Ipap mal takeho
stojaka, ze by stojan nepotreboval?? APA o vibratore,
Papi o stojaku, a Bobko hned na Viagru mysli! 😶
7. júna 2018 o 5:09 #100799Bopsik
Účastník (Participant)Oheň inkvizície treba udržiavať
7. júna 2018 o 6:14 #100800przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bobolak je úplne v pohode človek, len ho treba občas popoťahovať za fúzy, aby sa nestal z neho namyslený harleják.
Alebo čo je ešte horšie: skútrista. 😁 😁 😁7. júna 2018 o 9:48 #100801przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Práve čítam vedľa Apa-ho, že pre šponovanie reťaze do servisu…
Práve šponujem, šak to je zábava, lepší relax, jak grilovačka. 😁
7. júna 2018 o 10:38 #100802Retro
Účastník (Participant)Papi začínam mať dojem, že svoj alkoholizmus maskuješ opravami motorky…:-)
7. júna 2018 o 12:37 #100803przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ja a alkoholik ?! 😈 Veď pijem len pivo. Pri grilovaní je to normálne, nie? 😈
Jeden čerstvý kameňák z Maďarska:
Sanitka zastaví pri motorkárovi, ležiaceho vedľa rozbitej motorky v jarku:
– Nehýbte sa, všetko bude v poriadku, pomôžeme. Máte nejaké zranenia?
– Nie, myslím, že nemám.
– Nie? A čo tá vykrútená ruka?
– Jáááj, tak tá je zlomená.
– A ľavú nohu máte tiež nejak čudnej polohe.
– No, aj tá je zlomená.
– Ale zranený nie ste?
– Nie.Tak ani ja nie som alkoholik. 😁
Pivo je tam inak len pre provokáciu obecenstva (do večera je späť v chladničke) a perchlór, ako lichôtka Bopsikovi.
Polyfunkčná basa Gösser pracuje u mňa už sto rokov. Dotiahnem z nej napríklad aj na hornú poličku… 😁7. júna 2018 o 13:29 #100804maco
Účastník (Participant)Ja som nedávno šponoval reťaz, ale musím ju trocha povoliť 🙂
7. júna 2018 o 17:48 #100805ahojko
Účastník (Participant)Papi,
uz ta vidim ako v zime v garazi k tym stojanom prirobis moznost naklapania
motorky plus moznost natacania predneho kolesa a na ociach virtualnu
realitu premietacie okuliare, len nezabudni vyfuk zaviest az von, okno nestaci….
😈
7. júna 2018 o 20:06 #100806apa
Účastník (Participant)Bopsik nikdy som nebol oj*bávač, o motorke ktorá mi spadla raz na tráve na ČUD-e a raz na kruhovom objazde také tvrdiť neviem.
7. júna 2018 o 20:24 #100807przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Veru, Apa, klamať sa nesmie… 😁
Neklamú ani tí, čo dovezú zo západu zo šrotoviska tri-štyri rozbité motorky, poskladajú z toho jednu a predajú, ako nikdy nepadnutú.
Neklamú.
To dielo, čo poskladali, ešte nikdy nepadlo … 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji