40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
7. júna 2018 o 20:30 #100808
Bopsik
Účastník (Participant)Zas sa neurážaj, srandujem…
😉8. júna 2018 o 4:05 #100809apa
Účastník (Participant)papi – nemalo by sa, ale klame sa.
Pri Burgmane som si to „vyžral do dna“ – bolo to moje prvé väčšie približovadlo a doplatil som na klamára čo mi ho predal. Zaplatil som Burgmana prakticky 2x aby som ho potom mohol používať. Do opravy som vrazil toľko za koľko som ho kúpil.
Bopsik OK v pohode 🙂 .
8. júna 2018 o 5:35 #100810Bopsik
Účastník (Participant)Ja som mal šťastie. Kúpil som 5-ročného Fazera z UK cez internetový bazár GumTree. Syn ho bol fyzicky prebrať. Mal ho dajaký Bulhar, a okrem neho mal ešte 3 motorky.
Fazer bol tip-top, a okrem údržby som na neho nešáhol dodnes.
😎8. júna 2018 o 10:29 #100811przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Jedna kvízová, rečnícka:
Kde som bol pred chvíľou, keď Zuzuky má STK do 8.6.2020? 😈8. júna 2018 o 12:16 #100812Bopsik
Účastník (Participant)Predpokladám, že si prešiel
8. júna 2018 o 12:37 #100813ahojko
Účastník (Participant)Papi,
ahaaaa, preto si ju tak nablyskal aj s retazou? 😈
8. júna 2018 o 13:10 #100814przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bopsik, tebe to páli, kua … 😁
Ahojko, bolo by prešlo, aj keď nenablískam, nie je to Harley a spodok motora bol suchý a čistý. (Pozdravujem Boba, dávno mi nevynadal… 😁 )
Nablískal som to preto, lebo zajtra idem sem:

Nejaký indecibel vymyslel, že chce prekonať rekord „najviac motocyklov Suzuki súčasne na okruhu“ a nájdu sa indecibeli ďalší, kerý sa tam nahrnú… 😁
Súčasný platný rekord je nejakých smiešnych ccccca 950 kusov niekde v Holandsku, tak to je nič.
Problém je len v tom, že keď bude pršať, termín sa preloží, ale to sa dozvieme asi len tam…
Potom pôjdem pozrieť Maca do Máčova alebo na OpenRoadFest k Balatónu (Alsóörs).P.S. Keby niekto mal záujem o ten ring, bacha, celý deň púšťajú na dráhu len Suzuki a predplatené jazdy sú už dávno vypredané.
Vjazd na rekord (od 13:00) je ale voľný, lenže motorky iných značiek budú odklonené na parkovisko. Maco by na trať mohol, aj Ahojko by mohol, ale Bopsik by nemohol …A Apa asi ani sám nevie, či mu syn požičia Stromčeka bez Scottoilera. 😈
8. júna 2018 o 13:23 #100815ahojko
Účastník (Participant)Papi, a STYX ti plati za tu reklamu na kyvke?
😈
8. júna 2018 o 13:33 #100816przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ahojek, jasné, mám 60 minút na každú hodinu.
Nalepili to tam kedysi sami Styxáci, tam bolo SV kúpené, ako nové.Mňa viac zaujímala nálepka kúsok pred Styx-reklamou.
Tá maličká. Dnes to bolo vymenené. 😎
Stará by platila len do zajtra.8. júna 2018 o 19:02 #100817Bopsik
Účastník (Participant)Môžem skočiť do Londýna, synmann má malého Bandita, 650, požičal by, ale do zajtra to nestihnem, a svetlá mu svietia “doblba”
(Nechcem tvrdiť, že riadidlá má opačne, aby som nebol trápny primitívnym humorom)
😛8. júna 2018 o 19:08 #100818apa
Účastník (Participant)Papi neviem ale je mi to zatiaľ šumafuk, na rekord ajtak nejdem.
8. júna 2018 o 19:24 #100819Bopsik
Účastník (Participant)Tuším že Varan nie je od SZ
8. júna 2018 o 20:31 #100820przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bopsik, čítaj pozorne:
Tuším, že Apa predáva Scottoiler aj s Varaderom.
Ale jeho syn má bez Scottoilera SUZUKI V-Strom 650, čo je pravdepodobne od SZ… 😉8. júna 2018 o 20:57 #100821Bopsik
Účastník (Participant)Jaaaaaaaj,
šag som to čítal, ale mi nedoplo…9. júna 2018 o 5:49 #100822przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Za všetko môže Apa a jeho formulácie občas silne ovplyvnené renomovanými filozofmi z nedotknutej amazónskej džungle. 😈
Najprv som aj ja myslel, že predáva predražený Scottoiler.
Až potom som si všimol, že ten Scottoiler má aj doplnkovú výbavu, je k nemu primontované aj Varadero… 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji