40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
9. júna 2018 o 12:01 #100823
VANUCCI
Účastník (Participant)😎 apa podjebabrujú ??? Nemboj prídržím pri tebe. 😎
papi namontuj si chodule, aby si dostal na zem z Varadera, vyskúšaj ho a potom môžeš povedať, že si sedel na motorke 😁 🤐 😈apa ale som u dal, čo????
No teraz radšej tri roky sem neprídem a ani za domu nevyleziem, lebo ma papi vygumuje 🙂
papi o 20.00 SEČovského času máme kvalifikáciu 😎 radšej to zahrám na inú zahrádku, nech ma až tak strašne neroztrhá 😇
9. júna 2018 o 17:03 #100824przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 A koho že som to už vygumoval?
Šak keď sa mi posádka nepozdáva, opúšťam palubu ja. 😁
Nie som ani karavána, ani pes, ani „náš“ ani „váš“, ja som obyčajný papi, tak prosím, aspoň tu nerobiť zo mňa strašiaka. 😁9. júna 2018 o 17:18 #100825przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Zabudol som, čo som vlastne chcel: Nebol som nikde.
U Maďarov na rôznych fórach prebiehali strašné debaty až hádky, či zrušiť akciu „rekord“ alebo nie, organizáztor sa zachoval chrapúňsky a cca do obeda sa nijak nevyjadril – resp. nikto o tom nevedel, že by dali nejaké uoresnenie, či sa akcia koná, alebo nie.
Pritom na okolí už od rána boli také dažde, že niektoré ulice museli uzavrieť, mohli tam len na člnoch. Chvíľu to prestalo, pár motorkárov aj nabehlo, ale stovky písali, že ostanú doma. Z juhu sa tam totiž hrnuli hromy-blesky, ľadovec a tak, pridávali hrôzostrašné fotky.
Zatiaľ neviem, ako to s tým rekordom dopadlo, ale asi nijak… 😁U nás prakticky poprchávalo až do obeda (podľa SHMÚ aj poobede 😁 ), tak som si našiel náhradnú zábavu v garáži. Snažím sa spojazdniť tri roky odstavený traktúrek. Alebo ho predám (kupca mám), alebo na rok s ním rozplačem celý Máčov, šeci budú bez šance … 😈
Maco, daj report!9. júna 2018 o 20:27 #100826ahojko
Účastník (Participant)
10. júna 2018 o 7:04 #100827przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 👍 Ahojko, ľahko sa ti machruje, keď si to fotil z okna… 😁
10. júna 2018 o 8:14 #100828maco
Účastník (Participant)Čaute, Máčov sa konal. Boli sme tam, aj keď Majorec išiel nakoniec na prívese. Príčina bola vo výbave traktora, namiesto vercajku polliterka Hrušky 🙂 Kramer so Škodovkou došli po vlastnej ose na miesto aj domov. Bolo fajn, viac techniky, ako pred rokom. Pridávam pár fotos.

10. júna 2018 o 8:51 #100829VANUCCI
Účastník (Participant)😎 papi jasné, že si zatiaľ nevygumoval nikoho, ale mal som obavy, aby som nebol prvý, takže nič v zlom bratu a s dobrého kamaráta strašiaka robiť nikdy nebudem, no a Ty by si si to určite z mojej strany nezaslúžil, vážim si Ťa 👍
ahojko všetko „fasa“ len Kimimu si nemmusel v tej zákrute „hroch“ podsypať ako tá ježibaba z Jánošíka 😈10. júna 2018 o 13:37 #100830ahojko
Účastník (Participant)…ľahko sa ti machruje, keď si to fotil z okna…
Papi,
keby som dovidel 700 km z okna tak by som viacej nafotil… 😈
Vanucci,😁 aj keby som tam bol, tak neviem ktoremu podsypavat a komu nie,
nielenze nemam favorita, ale ma F1 uz 35 rokov az tak nezaujima… 😇
10. júna 2018 o 19:24 #100831apa
Účastník (Participant)Ahojko s F1 sme na tom podobne, mňa nezaujíma už viac ako 59 rokov 🙂 😁
10. júna 2018 o 20:09 #100832przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 😁 Aj keď tu technika a technické športy málokoho zaujímajú (každý chlap tu asi háčkuje alebo vyšíva) – teda aj tak napíšem, že vyhral Vettel na Ferrari a síce len o jeden bodík, ale prevzal velenie v celkovom hodnotení … 👍 😈
10. júna 2018 o 20:26 #100833Retro
Účastník (Participant)Informácia o víťazstve Vettela mi je platná ako mŕtvemu tatranka😀 Ja som motorbyciglišta. Ja zase viem, že v Brne na WSBK vyhral Lowes a včera Rea. Za mojej účasti (samozrejme v hľadisku).
11. júna 2018 o 1:18 #100834ahojko
Účastník (Participant)Ja ked zomriem nahodou na slovensku tak si prosim radsej
tatranku na cestu do pekla ako kabat, ten dajde bezdomovcom.
Zboznujem tatranky, tu ich nemame. Mnaaam! Nerob mi chutky!!!
11. júna 2018 o 5:20 #100835przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro, ak si v Brne nebol na motorke, tak tvoja akcia je medzi motorkármi platná, len ako mŕtvému Horalka. To ako keby si len štrikoval.
Ešte šťastie, že tu žiadny motorkári nie sú, nás zaujíma skôr kurz šitia … 😁
Ak si bol na motorke z Košecov do Brna a späť, to sa ale ráta, toľko som za celý víkend okolo komína nenajazdil. 😈
Ahojko, musíš rýchle skočiť domov, teraz mi dali do ruky lidell- leták. Tatranky tam síce nevidím, ale hneď na ťiťulnej strane núkajú Horalky za 29 centov…
Dobré ráno, managgéri 😈11. júna 2018 o 6:14 #100836Retro
Účastník (Participant)Papi, nebolo som na motorke takže máš pravdu že sa to až tak neráta. Keď mne sa nechce na motorke jazdiť dlhšie trasy. To je ako na trestnej lavici. A nechce sa mi ani šiť:-)))
Ahojko kvôli tej cene 29 filérov ja oplatí prísť:-)11. júna 2018 o 6:40 #100837Bopsik
Účastník (Participant)Minule som kúpil manželke ďalší šijací stroj, a v návode som sa dočítal, že:
– na každú látku potrebuje inú ihlu
– do každej ihly idú iné nite
– nastavuje sa tak šírka stehu, dĺžka stehu, tvar stehu, prepätie hornej nite, dolnej, tlak pätky… a pod.Veľmi zaujímavé veci…
😎 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji