Motocykel vs. HOVADÁ
Domov › Diskusné Fóra › Ring › Motocykel vs. HOVADÁ
- This topic has 62 odpovedí, 26 hlasov, and was last updated pred 14 years, 2 months by doctor.
-
AutorPríspevky
-
24. mája 2010 o 13:05 #83476MartineRÚčastník (Participant)
Tak som sa zamyslel (a nerobím to až tak často) …
– pamätám si doby, kedy sa akcie riešili verejne cez portál a všetci vieme ako to dopadlo : zrušená terasa v nedožeroch, hanba na tri zimy a vysvetľovačky typu "tých ľudí sme ani nepoznali" …
– viem minimálne o ďalších 2 Hovadských akciách a tiež viem, že sa určite nebudú riešiť verejne. Prečo? Lebo sme "komunita" , partia alkoholikov na motorkách a ja neviem čo ešte? Alebo už len máme vytipovaných rovných a tí "rovnejší" nás jednoducho nezaujímajú? Samozrejme, že platí pravidlo : Tvoj priateľ je aj môj priateľ a je medzi nami . Tak k nám prišiel aj Mančo, Aličok a mnoho ďalších, ktorí sú vždy vítaní …
– len nejak neviem, že by sa plánovali nejaké Nedožery (ale tiež sa môžem Hovadsky mýliť, veď je to predsa Hovadské)
🤐 😇24. mája 2010 o 13:54 #83477egres2Účastník (Participant)Že by krtko?
24. mája 2010 o 19:28 #83478pitbulkaÚčastník (Participant)To čo sa to tu deje????? 😟 …MR skapal, tak sa žabomyšie vojny pomaličky, ale isto prenášajú sem?? Alebo je to len čistá závisť, že sa dala dokopy taká partia ľudí, medzi ktorých mám tú česť (a s veľkým potešením) občas zavítať aj ja?
…odmietam to celé komentovať… snáď len toto: "Ježiš vás aj tak miluje…"
Šani 👍 nikto by to lepšie nenapísal 🙂
25. mája 2010 o 12:32 #83479iljicÚčastník (Participant)Pekný deň všetkým. Podla mňa to tu bude také aké si to tu ľudia budú robiť. Ak sa budu hádať budú hádky. Ale o jedna vec čo ma vždy upúta je pomaly 70% obsahu úvodnej stránky je blikajúca reklama a obsah sa tam už pomaly stráca. Takže čo mi z toho vyplýva? O pár rokov sa to bude môcť týmto tempom premenovať na napríklad "Bannerová farma".
25. mája 2010 o 13:30 #83480raptorÚčastník (Participant)Iljic reklama dnes blika uz len tomu kto chce aby na neho blikala 😘
25. mája 2010 o 14:58 #83481zahriÚčastník (Participant)iljic aspon tak lahko nezapis pri kompe ked to blika 🤣
25. mája 2010 o 20:24 #83482MatoooÚčastník (Participant)…poj**li kone voz 😁
25. mája 2010 o 21:15 #83483AMISÚčastník (Participant)Som hrdý na to, že som hovado sprosté 😛
27. mája 2010 o 21:03 #83484klasikÚčastník (Participant)Monty OKi, odosielam 🙂
8. júna 2010 o 17:52 #83485MatoooÚčastník (Participant)Motocykel.sk je slaba stranka nestoji to zato partii ludom ako "Hovada" robit taku reklamu motorkarskemu sposobu zitia aku mu robili.
Podla mna adminom preplo a trosku to v tych svojich hlavickach nezvladli. Ja by som bol rad akymkolvek skupinam a cim viac tym lepsie. Uz len fakt ze par desiatok ludi-hovad dokazali hravo prevalcovat tento motoserver (miestami obsahovo) svedci o urovni tejto stranky a snahe adminov 😁
Aj ja si svoj profil mazem ako predseda a mf tento web.
Raptor ty ritolezec, ty si furt niekoho najdes dokoho budes j**t az ti z toho raz jebne uplne 👋
alivederci8. júna 2010 o 18:23 #83486raptorÚčastník (Participant)Matooo uplne si to vystihol… ja som typicky priklad ritolezca 🤣 🤣 🤣 taky nezmysel moze napisat len taký niktoš ako ty..
na tvoju smolu si svojim prispevkom krasne si odkryl sposob akym jedno hovado premysla, …velmi ma vsak tesi ze nie su vsetky hovada rovnake ako ty
8. júna 2010 o 18:44 #83487blackholeÚčastník (Participant)Vase "hovadske" problemy na moju hlavu…….. 👎
Matoooo: tento server ma potencial a pri vsetkej ucte aj bez tolko ospevovanej skupiny hovad, nechcem nikoho dehonestovat a ani glorifikovat, ale ked som ja napriklad zbadal nejaku fotogaleriu s nazvom "hovada….." "hovadsky …." atd ani som ju neotvaral pretoze uz po vzhliadnuti druhej fotogalerie s nazvom zacinajucim na "hovad…" som vedel, co ma caka.
Opakujem pri vsetkej ucte v tej dobe som mal neochvejny pocit, ze "hovada" si tento server akoby vyhradili pre seba, cize neuraz sa ale zrovna "vy hovada" ste tento server nevytiahli nikam"
Sledujem MR.sk aj MC.sk a je jasne ze MR ma stale vo vela ohladoch navrch ale MC zaznamenal takisto posun dopredu. treba vsak brat na zretel aka velka je redakcia MR a fakt ze redakcia MC= redakcia motomagazin plus/minus jeden max. dvaja ludia.8. júna 2010 o 21:52 #83488eXeBaTÚčastník (Participant)Matooo
Ukľudni hormóny, nemáš predstavu o čom píšeš.
ALL
motocykel.sk nikdy a nijako neublížil Hovädám. Celá táto téma vznikla IBA kvôli Martinerovi, ktorému odporúčam nájsť si inú zábavku, ako rýpať do iných užívateľov a zamestnávať redakciu.
Pochopte konečne, že vinník, ktorý môže za to, že Hovädá už nežijú ako predtým – neexistuje! Tobôž to nie je vina redakcie portálu. Každý má svoje priority a podľa nich aj žije. Dlho som nebol na žiadnom zraze a tak skoro asi ani nepôjdem, je to aj v mojom prípade o prioritách, pretože dni rátam na minúty a celý deň voľný nemám.
Nič sa za tie roky podstatného na portáli nemenilo, tak to na nás nezhadzujte.
8. júna 2010 o 21:57 #83489mirolcÚčastník (Participant)Nič sa za tie roky podstatného na portáli nemenilo, tak to na nás nezhadzujte. a možno to je ten problem, že prečo stránka "stojí" na jednom mieste 🤐
8. júna 2010 o 22:15 #83490eXeBaTÚčastník (Participant)mirolc
Napísal si sem 0 článkov, máš 4 fotoalbumy, 280 príspevkov a to všetko za obdobie 5 rokov. Čím si TY pomohol tomuto portálu vpred, aby nestál na jednom mieste? A to nemyslím počet vypitých pív na zrazoch.
Dohromady si nám všetkým, čo to tu navštevujeme, a netýka sa to redakcie, iba užívateľov, nič nedal. Nemáš ani predstavu, čo všetko obsahuje napísanie jedného článku, vrátane času, prípadne financií, ak to článok vyžaduje a ty tu chceš niečo kritizovať? Nechaj to prosím ťa tak. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.