Nedožery-Brezany 9.-11.10.2009
- Toto téma obsahuje 106 odpovedí, 35 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 9 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Nedožery-Brezany 9.-11.10.2009
Priatelia, veď nie je všetkým dňom koniec, nabudúce to dobehneme 😈 , a hravo. Duchom sme stále spolu a ako vravi predseda, Ježíš vás miluje. 👋
Aj ja 🙂
Heavy … no a už je to v r**i …. už sa vyspím len o 2 dni 😁 😁
cbr900 – Ty jedno Hovadisko, poplietol si poradie – najprv bude v rititi a potom sa vyspíš 😁 😇
Asi prídem len na otočku.
mám pocit, že zdravé jadro sa nedostaví a namiesto toho sa chstá viac nehovád, než hovád.
alebo ?
je nejaký finálny zoznam kto ide ?
Martiner kukni diskusiu od zaciatku a zmenis nazor 😉
Večer sme tam 👋
Vydrbane hnusne pocasie, ist na motorke dnes je len pre blaznov ☹️
No ja keďže zajtra idem na svadbu jednému z mojich usilovných zamestancov, cez víkend sa nedostavím. Ak však nebude pršať, dobehnem aspoň pozrieť dnes poobede… 👋
😈 To máme ale počasíčko, no nám to neva, my to vydr !!! 😀 O chvíľu so Šanim vyrážame – samo, že na motorkách! 😘 Už sa na Vás, milé HOVADÁ tešíme 👋
šani, vierka, amazonka, schumacher … zlaté zdravé jadro ide, ja nemôžem sklamať 😈
Vierka mam otazku moze aj clen s oznacenim profil dostat hovadske tricko ? ak hej poprosim 2 ks ze kujem
Hovadá moje, my na motorke nejdeme a berem si aj dáždnik, takže zaručene pršať nebude celý víkend 🤣 😁 tešíme sa na vás 😈
blueeyes bude lebo prsi kazdy den teda nos ci nadrano aspon v NR
Tak ako Martiner povedal, hovaaada na kone 😁 Toto je akcia o ludoch a motorkach…. 👋
Mimochodom ta definica H.V.D. co tu padla, tak s nou celkom nesuhlasim.
Inac sa budem stazovat na Harabinovom sude ze ste ma oklamali kedze ako hovadisko som sa viacejkrat prezentoval dostatocnym poctom hovadin v roznych podobach nebudem radsej menovat 🤐
Ak by nahodou sudna cesta nevysla potom ostava uz len rucne strucne s panom exebatom si to vyjasnit ako kedysi vlani pred rokom niekde v martinskych horach pri poldeci borovicky pri bare 😛
Je tam este volne miesto na ubytovanie?
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |