Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Zmena majitela exebatu
Z nás udělal schyzofreniky Raptor – prehistorický zviřátko. Ze mě "Rejdinu" a z Rejdia "Cendio" 🤣))) Od té chvíle mi lehce psychedelicky pocukává pravé dolní víčko a mám třas v levém malíčku u ruky a prostředníčku u pravé nohy. Nebo že by to bylo z nedostatku pořádných opiátů? 🤐
Rejdinka no tak moment… bolo to myslene ako zblizenie a prepojenie vasich nickov, dusi a altereg
/k***a ako sa sklonuje alterego?/
raptor kto, čo raptor, pre koho, pre čo pre raptora, raptorovi, o raptorovi, s raptorom, …atd.
dejte mi, prosím vás, prášek psychedelickej. Dnes mi to za..báva, kua. Práci česť. 😘 😶 😈 😇
senior – gramatika Ti ide, ale zabudol si vyskloňovať do koho do čoho – do Raptora 😀 😀 😀
Heavy prepac ale nevedel som ze aj ty si gay?
do raptora nechod ak ta zuby netlacia 😁
Heavy a kto, s kým, no predsa s Raptorom.Ale sme mu to dali…
raptor Si znalý v oblasti Horkýže slížov – vieš dobre, že Heavy metal si nevyberá… 😁 Ale styk s Tebou je problematický – vyháňaš záujemcov k ohňu, alebo do lesa. Ak nie je možný styk, je možný Styx? 😉
PS: a podobná otázka:"…ešte si si nezbieral zo zeme vybité zuby s polámanými rukami?" 😀 😀 😀
PS: …ale máš veľké plus preto, čo všetko si urobil pre slovenský Hi-hop… 😁
A este vacsie co som pre neho neurobil
2pacom by ste chceli byt vsetci! ale nechat sa zastrelit ako spravny gangsta to ani jeden!
raptor – ako sa správne vyslovuje 2pac? Tupák, alebo Tupáň? 😁
PS: …na svoju obranu musím uviesť, že hovorím aktívne po rusky a poznám niektoré frázy zo svahilčiny… 😎
Pici, zima ide a toto je len zacatek 😀
raptor dobre si to vytentoto "altereg"…
Heavy nemachruj, napriklad taky ujo Egres plynule ovlada pobrezieslonovincinu 😁
Tak daj nieco po svahilsky a ja ti potom foneticky podrobne rozpisem tupáka 😇
raptor Dobre, tak zopár slov, keď sa budeš motať po Afrike na GS, aby si sa nestratil… 😉
Motorka – Pikipiki
Palivo – Petroli
Mechanik – Fundi
Jedlo – Chakula
Ovocie – Matunda
Ľad – Barafu
Voda – Maji
Ahoj – Jambo
Obchod – Duka
PS: Nezdá sa Ti to? Je to tak 🙂 …a teraz davaj rozpis tupáka… 😉
all … vážim si vás preto, lebo vždy sa držíte témy… neodbáčate, netrepete, stále píšete k téme 😀 …. ešteže toto je portal hovad a tým všetko prejde 😁
cbr900 – Ty nevďačné Hovado – snažíme sa Ti rozšíriť obzory… 😀
Heavy možno nevhodná otázka, ale uvedom si že s exebatom sme boli predaní aj my všetci 😉 exebat sú hlavne ľudia čo sem chodia, aspoň myslím 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |