Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Zmena majitela exebatu
dusik oni nas predali ?? fakt ?? a co teraz ?? 😶
MartineR nič, iba som chcel cedieť našu cenu 😁 😁 😁
Dusik nemam pocit ze by ma niekto predal koli tomu ze exebat zmenil majitela
nic sa tu zatial nezmenilo a hadam sa sem z motomagazinu budu posuvat clanky a bleskovky ktore tomuto portalu pomozu /verim ze bez pravopisnych a faktickych chyb/
dusik a naco ta to zaujima? aby si potom mohol hikat ze ty kokso tak malo, alebo ty kokso tak vela? 😁
raptor no inak tie gramaticke hrubky, to je fakt 😕
dusik – predali aj nás? To si nemyslím – internet je dosť veľký – chodím tam kde sa mi páči. Podstatnú a teraz myslím aktívnu časť registrovaných užívateľov tvoria práve Hovadá, ktoré sa tu z určitých príčin "udomácnili" 😁 , sme tu ako doma Ja si myslím, že sa zmenou majiteľa stránky nič nezmení a nebudem teraz špekulovať nad tým, že čo ak áno… 😉 Za Hovadá môžem dať len jedno stanovisko všetko je v božích rukách a Ježiš nás miluje… 😘
raptor Tak daj nieco po svahilsky a ja ti potom foneticky podrobne rozpisem tupáka – tak kde je ten tupák? 😀
MartineR – čo teraz? Teraz si dáme Deli… 😎
cbr900 – sleduješ to, Ty Hovado? Držím sa témy… 😈
Tu: pa: k
spokojny herr oberhovadfuhrer heavy?
poprosim exebata nech ma necenzuruje lebo to tu podpalim a vladovi kupime jednu urnu kam dame popol jeden servomotor a budu presypacie hodiny
Heavy A možno naše kredity zmenia na EURO 😀
senior – A možno to s celou úniou dopadne nakoniec tak, že sa eurá zmenia na kredity… 😇
Jaaaj,hovada sa nezmenia…. 😁 😁
Heavy,heavy,co len z teba bude? 🙄
Ja si tiež myslím, že táto zmena povedie k lepšiemu 🙂 len som proste zvedavý, to je všetko
Kwasak vůbec by som nehíkal, že veľa, alebo málo, len som si chcel urobiť obraz o cene takéhoto portálu 🙂
Heavy eura zmenia na kredity a potom kredity za borovicku…jednym vrzom budu vsetci naspat zo zahranicia 😀 😀
peace &love
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |