Connect with us

Zprávy o Gipsy

Domov Diskusné Fóra Nehody Zprávy o Gipsy

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 134 )
  • Autor
    Kwasak
    Účastník (Participant)

Gipsy sa z toho dostane, ona je silna. Uvidite, ako jej bude zo dna na den lepsie. Musime spojit vsetku nasu silu a energiu dokopy. 😠

Inak ma velmi nasrali vcerajsie spravy na JOJke, zase z nas robia samovrahov a samozrejme zabudli podotknut, kto bol na vine. Som im napisala mail, aby neposkodzovali tymto motorkarov, ich rodiny a ze vezmeme moderatora dakeho na jeden den ako tandemistu, aby videl sam, kolkokrat za hodinu nas ohrozi auto. Najlepsie po BA a okoli. ☹️

santal007
    Účastník (Participant)

Vela síl….gipsynka….slniečko….musis to zvladnut…. 😘

chnypa
    Účastník (Participant)

verim, ze ti je zase o kusok lepsie… a ze nepotrva dlho a zase ma budes rano strasit s poharom piva 😉

KTM85SX
    Účastník (Participant)

Gipsy,drz sa,dufam,ze vsetko bude ok,aj ked sa sice nepozname,ale my motorkari drzime spolu.Mam dobru spravu,dnes na odbere krvi v IL nemocnici boli ludia darovat krv aj pre Slavku 😉

snipergun
    Účastník (Participant)

Kwasak: s tymi novinami na jojke mas pravdu, ja som to az dnes rano pozerala, ale no som mala co robit, zeby som tam rovno nezavolala… bastardi su to, nic nechapu, len zeby sa im peniaze do vrecka sypali. bo podla nich najhorsi su ti, co su najmenej chraneni (na motorke) – jak keby ten co ide na masine si to vobec neuvedomoval, ale kolko ludi jak sadne do auta tha si mysli, ze sami su na ceste a ze sa im nemoze nic stat – sak lebo auto… 😠 so slavkou to aj mna riadne vzalo, netrpezlivo cakam na kazdu spravicku, tiez verim, ze sa da dokopy. dufam, ze si toto coskoro precita a seckych nas zas zasype usmevmi a pusami… ako ona vie. zo seckych sil ti drzim prsty gipsy.

pogicko
    Účastník (Participant)

drz sa gipsy

jybka
    Účastník (Participant)

gipsy: mojko,drz sa, uz sa tesim,ked si budeme zase spolu volat,a kecat dlho,dlhoooooo…

all: ona to zvladne….:) je silna….

cbr900
    Účastník (Participant)

19:04 …

gipsyrodicia: Všetkým Vám predovšetkým ďakujeme za Vaše povzbudenia a želania pre Vašu GIPSY – naše slniečko Slávočku.Podľa posledného vyjadrenia lekára stav je stabilizovaný a síce veľmi vážny ale každá sekunda už hraje pre Slávku a tak všetci vidíte,že Vaša podpora a jej nesmierna chuť do života začínajú prinášať svoje výsledky.Myslite na ňu.Ďakujeme Vám všetkým z celého srdca.

snipergun
    Účastník (Participant)

cbr900 vdaka za inforomacie.

santal007
    Účastník (Participant)

vdaka…… mysliiiime….a tuho….. 🙂

cbr900
    Účastník (Participant)

snipergun nakoľko mám cez deň prístup na net (pracovne), tak som to rád urobil…horšie je, že od zajtra (stredy) tu nebudem do nedele…ale myslím si, že vždy sa niekto nájde, kto pridá čerstvé info…

cbr900
    Účastník (Participant)

Ďalšie čerstvejšie správy budú tesne po 22 hod.

jaRRo
    Účastník (Participant)

som moc rad ze je silna a vidim ze je to naozaj lepsie a lepsie dufam ze nie za tak dlho si bude tutu diskusiu citat sama myslime na teba

PREPILENYOBOR
    Účastník (Participant)

AHOJKY GIPSI . . . . LEN DNES SOM SA DOZVEDEL ZE SI KDE SI . . . . 😠 VOLAL SOM AJ S MIOK A AJ ONA JE PRIPUTANA K POSTELI A AJ KED NIE JE NA OM TK ZLE AKO TY POMALI SA Z TOHO DOSTAVA.WERMI PROSIIM ZE NA TEBA MYSLIM CELI CELUCKYYYYY DEN A ZE TI DRZIIIIM VSETKY MOJE PALCE ABY SI SA Z TOHO DOSTALA . . . . 😘 😘 😘

charym
    Účastník (Participant)

drz sa kvietok nech si rychlo zdrava

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 134 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri