Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,581 až 2,595 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Dve ministory:

Na Guzzine som mal v mílach.

1)

Po kúpe kolegina, že ešte nikdy na takej mašine nesedela, či spravíme kolečko? Jasne, bejby, sadaj.

Po predmestí sme len behali, len tak, prilby sme nemali ani jeden. Začala vrešťať, že pomalšie, že to je strašne rýchle. Ukazujem tacháč, nech nepanikári, veď ideme 60. Pozerá. Fakt, hovorí, zaujímavé, že v aute sa tá 60-ka zdá pomalšia. Ale sa upokojila a už ma nemlátila po hlave.

Kolegovia čakali na chodbe, no čo, kaskadéri, ako? Ona, že to je nejaké čudné, aj nohy sa jej rozklepali. Ja som sa usmial, že je to v mílach a 60 míl/h je skoro 100 km/h. Chmatla nejakú metlu, naháňala a znova ma mlátila po celej budove… 🤣 🤣

2)

Po kúpe mi hovorí predajca, že trochu viac žere, ak nebudem spokojný, neskôr sa na to pozrú. Ja, že koľko žere? Nóóóó, občas aj osem litrov. Uvidíme.

Rátam ako rátam, nad 5 l/100 km som nemal. Na prehliadke sa chlapík pýta:

– No, tak koľko to žere?

– V pohode, okolo 4,8 na sto.

– A dofresa, ako si to opravil?

– Nijak, len vy ste sledovali počítadlo, koľko to žere na 100. Lenže 100 míl je cca 160 kilometrov. Jasné, že 8 litrov…

– NDPČ, fakt… 🤣

Bopsik
    Účastník (Participant)

Wilo

takú kalkulačku som kedysi mal, vážne.

Keď ju budem predávať, nemusím stáčať km, okamžite mám menej s koficientom 1,6. 😀

kavis
    Účastník (Participant)

Krampus na zadnej strane je "702 Rýchlomer, tachodraf"

No a nabudúce asi pre istotu si tam nalepím stupnicu v km 😇

kavis
    Účastník (Participant)

Alebo kúpim toto:

[linka]

Bopsik
    Účastník (Participant)

Neviem či je to homologizované na SK, asi by to neprešlo na STK…?

krampus
    Účastník (Participant)

kavis :

OK,tak je , ale každopádne to nemôže byť "céčková" vada. Punktum.

Meine meinung.

kavis
    Účastník (Participant)

Bobsík a ako sa o tom dozvie, jednoducho sadne na motorku a pôjde sa previezť a uvidí že tachometer ukazuje rýchlosť takú akú mu ukazuje porovnávacie zariadenie napr. GPS 😇

krampus
    Účastník (Participant)

Už len tak, pre zaujímavosť.

Ak máš aj predchádzajúce protokoly, pozri na prednú stranu, závady A,B,C, či aj tam je uvedená vada 702 a kde.

kavis
    Účastník (Participant)

Nikdy a ani teraz to tam neuviedol na čelnej strane ja myslím že iba skúšal moje nervy a či niečo neponúknem zo strachu a tú 702 typujem pre nákladné autá pre tachograf

krampus
    Účastník (Participant)

Správne ty(i).puješ, 😉

Minule ma lámali poliši kvôli dennému svieteniu(svietilo súčastne z tlm./diaľ.), nepochodili, chlapci púchovskí. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Vstavajte mažolisti, drotár uz pridrotoval žobraka na druhej dedine a on uz je na tretej. 😀 😀 👋 👋

sztredaaaaaaaaaaaaa 😘 😘

theo
    Účastník (Participant)

Kavis, keby si mu chcel dat 100 € alebo 100 HUF, neboj sa, hned by vedel aky je prevod 😶 🙂 😀

Goldy
    Účastník (Participant)

Tak, tak, čakajú bakšiš, všimné, na pivo, 😕 ( úplatkom by som to nenazval ). Je to asi celoslovenský problém. ☹️ Bol som v NZ cca pred mesiacom a technik vymýšľal jak Mara Bečková s pi.., ale nenašiel nič a protokol je čistý jak ľalia. 😛 Som zvedavý aké tromfy vytiahne o dva roky ( teraz nebolo čo ) 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo čo tu vykrikuješ? zobudil sima ☹️ nevieš sa správať slušne a potichu ako yoffo 😁 😇

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Hlopy treba chodiť na STK tam, kde je majiteľ tiež motorkár a tam kokolokotiny nemvymýšľajú, robia to poctivo, ale bez buzerovania 🙂 👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,581 až 2,595 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri