40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
7. marca 2018 o 20:07 #100071
Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, pravdu vravíš. 👍 🙂
7. marca 2018 o 21:13 #100072bacaono
Účastník (Participant)Ide volagdo na budúcí štvrtek na ten blšák f inchebe?
Budem tam hladať nové rukavice, lebo mi ích tá mrcha Rózika jak ma ťahá za paprče, zas zedrala a rozdrápala. Len ňevím či tam budu aj voláké normálné, alebo len pakistanské. 😈A ešte sťem viďeť tu novú Africatwin Adventure Sports na vlasné bulvy, že či má furt také trsátkové plasty, a či sú na néj padáky uš naozaj padáky, alebo zas len držáky na svetlá, a ešte či je furt tak škaredo škulavá keť svítí.
S uchytením zanných stupačék a s celkovú výšku ma už vyočuli. Dokonca aj najsamlepší povrchovo upravené hrdzavejúcé špice vymenili za nerezové. Tak som si furt neni istý či mám do néj ísť alebo ešte čakať na 3, 4, 5, …. generáciu?
Voláké volby máp a režimov mám na háku, a preccalen potencionálný dopladek po prípannom predaji terajšéj by bóv asi 6-7 tis. A len za qiquickshift a ABS čo by mi dala navác sa mi to zdá dosť. Tak mi poracte f čom bude ešte lepšá ot téj mojéj uš pomáli devaťročnéj Róziky? Nech mám vácéj jasno. 🙂 😇Já len tak že koho tam stretnem a hádam aj pokecám. 😉
8. marca 2018 o 12:35 #100073przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bača, čo sa mňa týka, neviem ešte, ako bude. Jedno je isté, piatok na Inchebe ma z neznámych dôvodov moc neláka… 😈
Mal som ísť zajtra do Brna s Maďarmi, robiť im sprievodcu, lebo im (vraj kvôli nenažranosti organizátorov) zrušili výstavu v Budapešti – lenže akcia padla a ja za vlastné do Brna sa moc nepchám…
Dnešné doobedňajšie šarkánkovanie v daždi dopadlo nadmiero dobre, aj pre ilustračný obrázok k MöDöŽö sa mi podarilo niečo natrhať. Došiel som domov a rozsvietilo sa slnko, kua … 😁
Takže baby, všetko naj… 😘
8. marca 2018 o 12:52 #100074bacaono
Účastník (Participant)Šak presne zato som písav o štvrtku.
F pátek je okrem neznámých dóvodóv ešteaj vždy problém sa dostať s téj krumplovéj jamy poobede domóv. Sbotu a nedelu sa mi tam zas nesťe motať medzi mamičkáma s kočárikmi čo nemaju kde inde zavadzať.8. marca 2018 o 18:44 #100075przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Nuda tu je.
Jeden plzeň a jeden ottakringer, to sú 2 v jednom.
Akože vo mne.
Aj ja som 2 v jednom, akože Pat a Mat.
Dnes mi došli brýle, spravil som z nich friško okuliare, už nebudem mať korman dole pri oske predného kolesa, kua …😈 For Ahojko only:
8. marca 2018 o 20:49 #100076ahojko
Účastník (Participant)Papi 👍
Pekne si to nastriekal, aka to je farba ze ma taky drsny povrch? Ci len si striekal zdaleka? Striekal
si to aj nejakym ochrannym povrchom potom?
Do nedele to budes mat hotove komplet, ak ti nieco nechyba, hlasia ti 16*C 😎
8. marca 2018 o 23:43 #100077Mlhos
Divák (Spectator)Sa nevyhovaraj marha fuzata ved je to jednoduche proste nezabocis doprava do bufetu ale pondes rovno hore schodama ja som to vzdy tak praktikoval a stretol som maximalne dvoch troch co poznam
9. marca 2018 o 0:04 #100078przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Milhaus, to krokodilino, čo si nosil na blatníku, ťa prezrádzal a všetci ťa vo veľkom oblúku obchádzali… 😁 😁 😁
9. marca 2018 o 21:04 #100079ahojko
Účastník (Participant)…piatok na Inchebe ma z neznámych dôvodov moc neláka…
Ja keby som bol prave v Bratislave, tak by mi piatok nevadil, lebo klavesnicova polovica„Neznamo/Znameho Dovodu“ tam isto nebude. Bude tam jeho polovica zvana „Ludska Tvar“, ktoru
sme nazivo stretavali osobne a nie na pismenkarni a dalo sa s nou v pohode existovat…..A ten
„neznamo znamy“ je aj tak pre mna uz iba priehladny i ked neprijemny plyn…
10. marca 2018 o 6:03 #100080przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ahojek, charakter je len jeden. Si len štekajúci pes, kerého má karavána v 3,14či. 😁
Si len pes, kerého kvázi-lichotiacimi SSákmi vylákali z brlohu a potom do teba kopli. 😈Nechápavcom ale nič nevadí, zverejnenie SS sa spomínalo už stotrát, ale útoky a nadávky, intrigánstvo s nejakými vymyslenými papi-vírusmi nikomu nevadia?
Ozval sa len Bača, kerý vníma svet okolo seba a nebojí sa majstrov slova. Ostatní radšej píšu o slabých jedincoch, no a čítal už viackrát, že všetko je, ako má byť.
Ak to má byť takto, správne som sa rozhodol. Som totiž silný jedinec. 😈Ja nie som žiadny bojovník proti majstrom slova. Chodil som na Inchebu nie kvôli jej biednej úrovni, ale kvôli karaváne.
Som myslel, že som súčasťou, ale som len pes – tak čo by som na Inchebe robil? 😁10. marca 2018 o 9:49 #100081apa
Účastník (Participant)bača k čomu si sa ozval? Nejako mi to ušlo a nie som v obraze.
Na Inchebu nemôžem, rodinný dôvod 😟 . Poradiť by som ti aj tak nevedel, ty o motorkách vieš viac ako ja preto som ťa k Varadrevo kúpe volal. Nezmýlil si sa, je to celkom dobrá motorka akurát kua ťažká, keby som sa rozhodoval teraz, bol by to V-Strom 650 len novšia verzia od synovej.
Nakoniec aj tak skončím pri skútri – ako Dreamer 🙂
10. marca 2018 o 13:41 #100082przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Apa, ty si málokedy v obraze. Račej jazdi. 😈
Dnes zase malá okolokomínovka, náááádherné počasie.
Zuzka Mierumilovná oproti Stabiláčiku ťahá teda fakt veľmi slušne, krásne sa podo mnou prehadzuje, pomaly sa ju aj naučím – ale dnes pri rozbehu mi až dvakrát skapala. Začiatočník, čo už… 😁Ešte som na nej nič neurobil, posed pre tlsťocha, ako ja, je veru dosť bizarný. 😁
Takže ten vysoký hovado-korman už bude navýsost aktuálny. Zatiaľ ale zbieram diely, aby som to naraz všetko spravilStabiláčik to zatiaľ istí.
11. marca 2018 o 6:46 #100083bacaono
Účastník (Participant)Apuš keť sťeš dójsť do obrazu, študuj lunapárek, ot poslenného príspevku na strane 1318. Hádam ti naskočí aspom monoskop. 😉 😁
Já som asi po dvoch týžňoch tento kanál na mojéj obrazovke vymazav, lebo na programe boli furt samé sračky, a nikomu ďalšému, ba ani adminovi to nevadilo. Jeden si dokonca nehá kadiť na hlavu dobrovolne.
…..a mňa ti „kaviár“ medzi sexuálnými praktikámi nigdy nelákav. 🤐 😈13. marca 2018 o 5:33 #100084apa
Účastník (Participant)bača, život je tak krátky že neviem či sa mám odvážiť vybrať do vedľajšej dediny (toto som nevymyslel ale čítal v jednej poviedke od Kafku). Takže ho nebudem mrhať čitaním spústy balastu okolo, radšej mi to raz povieš osobne.
papi ešte počkám s motorbicyklovaním kým bude teplejšie. Ale zisťujem, že ma to baví už čoraz menej. Najlepšie sa cítim na skútriku na kľúčik – ten ma baviť neprestáva.
13. marca 2018 o 7:33 #100085przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Apa, ani nečítaš, ani nejazdíš, skúter sa neráta, to vymysleli na rozvoz pizze.
Celý víkend bolo krásne, včera bolo 19 až 20 stupňov od Bratislavy až po Veľký Škrtíš a ty si čakal doma na teplo? Absťák nikde? 😶
Už chápem, pre koho sú tie komerčné akcie koncom mája, ževraj „zahájenie sezóny“.
Pre skútristov.Mne vadí len nad +35°, aj keď neexistujú horúčavy, len zle vyzlečený motorkár. 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji