Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,036 až 13,050 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Bielyorol
    Účastník (Participant)

Papi, pravdu vravíš. 👍  🙂

bacaono
    Účastník (Participant)

Ide volagdo na budúcí štvrtek na ten blšák f inchebe?
    Budem tam hladať nové rukavice, lebo mi ích tá mrcha Rózika jak ma ťahá za paprče, zas zedrala a rozdrápala. Len ňevím či tam budu aj voláké normálné, alebo len pakistanské. 😈 

A ešte sťem viďeť tu novú Africatwin Adventure Sports na vlasné bulvy, že či má furt také trsátkové plasty, a či sú na néj padáky uš naozaj padáky, alebo zas len držáky na svetlá, a ešte či je furt tak škaredo škulavá keť svítí.
    S uchytením zanných stupačék a s celkovú výšku ma už vyočuli. Dokonca aj najsamlepší povrchovo upravené hrdzavejúcé špice vymenili za nerezové. Tak som si furt neni istý či mám do néj ísť alebo ešte čakať na 3, 4, 5, …. generáciu?
    Voláké volby máp a režimov mám na háku, a preccalen potencionálný dopladek po prípannom predaji terajšéj by bóv asi 6-7 tis. A len za qiquickshift a ABS čo by mi dala navác sa mi to zdá dosť. Tak mi poracte f čom bude ešte lepšá ot téj mojéj uš pomáli devaťročnéj Róziky? Nech mám vácéj jasno. 🙂  😇 

Já len tak že koho tam stretnem a hádam aj pokecám. 😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bača, čo sa mňa týka, neviem ešte, ako bude. Jedno je isté, piatok na Inchebe ma z neznámych dôvodov moc neláka… 😈 

Mal som ísť zajtra do Brna s Maďarmi, robiť im sprievodcu, lebo im (vraj kvôli nenažranosti organizátorov)  zrušili výstavu v Budapešti – lenže akcia padla a ja za vlastné do Brna sa moc nepchám… 

Dnešné doobedňajšie šarkánkovanie v daždi dopadlo nadmiero dobre, aj pre ilustračný obrázok k MöDöŽö sa mi podarilo niečo natrhať. Došiel som domov a rozsvietilo sa slnko, kua … 😁 

Takže baby, všetko naj…   😘 

bacaono
    Účastník (Participant)

Šak presne zato som písav o štvrtku.
    F pátek je okrem neznámých dóvodóv ešteaj vždy problém sa dostať s téj krumplovéj jamy poobede domóv. Sbotu a nedelu sa mi tam zas nesťe motať medzi mamičkáma s kočárikmi čo nemaju kde inde zavadzať.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nuda tu je.
    Jeden plzeň a jeden ottakringer, to sú 2 v jednom.
    Akože vo mne.
    Aj ja som 2 v jednom, akože Pat a Mat.
    Dnes mi došli brýle, spravil som z nich friško okuliare, už nebudem mať korman dole pri oske predného kolesa, kua … 

😈  For Ahojko only:

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi 👍 

Pekne si to nastriekal, aka to je farba ze ma taky drsny povrch? Ci len si striekal zdaleka? Striekal

si to aj nejakym ochrannym povrchom  potom?

Do nedele to budes mat hotove komplet, ak ti nieco nechyba, hlasia ti 16*C 😎 

Mlhos
    Divák (Spectator)

Sa nevyhovaraj marha fuzata ved je to jednoduche proste nezabocis doprava do bufetu ale pondes rovno hore schodama ja som to vzdy tak praktikoval a stretol som maximalne dvoch troch co poznam

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Milhaus, to krokodilino, čo si nosil na blatníku, ťa prezrádzal a všetci ťa vo veľkom oblúku obchádzali… 😁  😁  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

…piatok na Inchebe ma z neznámych dôvodov moc neláka…

Ja keby som bol prave v Bratislave, tak by mi piatok nevadil, lebo klavesnicova polovica

„Neznamo/Znameho Dovodu“ tam isto nebude. Bude tam jeho polovica zvana „Ludska Tvar“, ktoru

sme nazivo stretavali osobne a nie na pismenkarni a dalo sa s nou v pohode existovat…..A ten

„neznamo znamy“ je aj tak pre mna uz  iba priehladny i ked neprijemny plyn…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ahojek, charakter je len jeden. Si len štekajúci pes, kerého má karavána v 3,14či. 😁 
    Si len pes, kerého kvázi-lichotiacimi SSákmi vylákali z brlohu a potom do teba kopli. 😈 

Nechápavcom ale nič nevadí, zverejnenie SS sa spomínalo už stotrát, ale útoky a nadávky, intrigánstvo s nejakými vymyslenými papi-vírusmi nikomu nevadia?
    Ozval sa len Bača, kerý vníma svet okolo seba a nebojí sa majstrov slova. Ostatní radšej píšu o slabých jedincoch, no a čítal už viackrát, že všetko je, ako má byť. 
    Ak to má byť takto, správne som sa rozhodol. Som totiž silný jedinec. 😈 

Ja nie som žiadny bojovník proti majstrom slova. Chodil som na Inchebu nie kvôli jej biednej úrovni, ale kvôli karaváne.
    Som myslel, že som súčasťou, ale som len pes – tak čo by som na Inchebe robil? 😁

apa
    Účastník (Participant)

bača k  čomu si sa ozval? Nejako mi to ušlo a nie som v obraze.

Na Inchebu nemôžem, rodinný dôvod 😟 . Poradiť by som ti aj tak nevedel,  ty o motorkách vieš viac ako ja preto som ťa k Varadrevo kúpe volal. Nezmýlil si sa, je to celkom dobrá motorka akurát kua ťažká, keby som sa rozhodoval teraz, bol by to V-Strom 650 len novšia verzia od synovej.

Nakoniec aj tak skončím pri skútri – ako Dreamer 🙂 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Apa, ty si málokedy v obraze. Račej jazdi. 😈 

Dnes zase malá okolokomínovka, náááádherné počasie.
    Zuzka Mierumilovná oproti Stabiláčiku ťahá teda fakt veľmi slušne, krásne sa podo mnou prehadzuje, pomaly sa ju aj naučím – ale dnes pri rozbehu mi až dvakrát skapala. Začiatočník, čo už…  😁

Ešte som na nej nič neurobil, posed pre tlsťocha, ako ja, je veru dosť bizarný. 😁
    Takže ten vysoký hovado-korman už bude navýsost aktuálny. Zatiaľ ale zbieram diely, aby som to naraz všetko spravil

Stabiláčik to zatiaľ istí.

bacaono
    Účastník (Participant)

Apuš keť sťeš dójsť do obrazu, študuj lunapárek, ot poslenného príspevku na strane 1318. Hádam ti naskočí aspom monoskop.  😉  😁 
    Já som asi po dvoch týžňoch tento kanál na mojéj obrazovke vymazav, lebo na programe boli furt samé sračky, a nikomu ďalšému, ba ani adminovi to nevadilo. Jeden si dokonca nehá kadiť na hlavu dobrovolne. 
    …..a mňa ti „kaviár“ medzi sexuálnými praktikámi nigdy nelákav. 🤐  😈

apa
    Účastník (Participant)

bača, život je tak krátky že neviem či sa mám odvážiť vybrať do vedľajšej dediny  (toto som nevymyslel ale čítal v jednej poviedke od Kafku). Takže ho nebudem mrhať čitaním spústy balastu okolo, radšej mi to raz povieš osobne.

papi  ešte počkám s motorbicyklovaním kým bude teplejšie. Ale zisťujem, že ma to baví už čoraz menej. Najlepšie sa cítim na skútriku na kľúčik – ten ma baviť neprestáva.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Apa, ani nečítaš, ani nejazdíš, skúter sa neráta, to vymysleli na rozvoz pizze.

Celý víkend bolo krásne, včera bolo 19 až 20 stupňov od Bratislavy až po Veľký Škrtíš a ty si čakal doma na teplo?  Absťák nikde?  😶

Už chápem, pre koho sú tie komerčné akcie koncom mája, ževraj „zahájenie sezóny“.
    Pre skútristov. 

Mne vadí len nad +35°, aj keď neexistujú horúčavy, len zle vyzlečený motorkár. 😈 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,036 až 13,050 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri