40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,925 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 rokmi, 2 mesiacmi od
maco.
-
AutorPríspevky
-
13. marca 2018 o 10:05 #100086
bacaono
Účastník (Participant)No vidiš apuš. A ja som ti tam nedelu vrčav s Roziku po Šali. Bóv som pozreť trošku klátika.
Neská je zas se mňa Zvolenský kavárenský povalač. Uš som f druhej. Od rána mi montuju plyn a ťažné do auta a ešte to do fajrontu potrvá, tak ešte ale dve kavárne vymetem.13. marca 2018 o 10:07 #100087apa
Účastník (Participant)Ja som teraz v MD a tu sneží. Chladný dych ruských stepí… Ale je +5°C aspoň.
13. marca 2018 o 21:18 #100088Bielyorol
Účastník (Participant)Apa, pekný kúsok. Fungláč? Ja som mal v oranžovej metalíze, krásnu, predal som ju do Košíc. Musel som, vtedy sme otvarali pizzerku a potrebovali lóve. 😟
Papi, že vraj skúter len na rozvoz pizze. 😈 Trt, ako vravieva Egreš. My sme si zadovážili skútra, keď sme ešte mali pizzerku, Yamaha 125, spravil som dozadu prepravku podľa originálneho, zahral som sa na puntičkára maximalistu, oblepil všelijakými reflexnými a reklamnými popismi, a prišla premiéra. 🙂 Keď synátor odniesol dve pizze do susednej dediny, ešte sa ani nevrátil odtiaľ a už volala zákazníčka, že čo sme im to doniesli. 🤐 Obe pizze boli úplne zničené, tie narezané trojuholníky boli v strede krabice v jednom klbku ako snehová guľa. 👎 Mohol dávať pozor na jamy na cestách koľko chcel, lenže to samotné natrásanie spraví svoje. Nič, spravili sme im nové, ale už zaviesť sme mu skútrom nedovolili. Pekne autom. 👍 🙂 Čiže jedna jediná jazda skútrikom a aj tá hneď posledná. To funguje jedine tak vo filmoch pre romantikuš atmosféra. Pýtali sme sa aj iné pizzerie, aj oni to rýchlo vzdali. 😎13. marca 2018 o 23:20 #100089przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 👍 Počuli ste slovo veľkobielského Veľkého Bieleho Orla.
Apa, teraz vidíš, skúter ani na rozvoz pizze nie je dobrý… 😟 😈
13. marca 2018 o 23:51 #100090ahojko
Účastník (Participant)Ano,
najprv treba predat skuter za lacny peniaz, aby sa on ludia bili,
a potom vydrazit ten klucik co je potrebny k jeho chodu… LOL!!!
Inac Orliku,
asi si narezal tu pizzu durchom durch, mozno nebolo treba az tak dokonale, či ???
14. marca 2018 o 9:21 #100091przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Toto oné ku dňu Pí je asi z teho skútra Orlových.
Muselo sa to tam dobre premiešať, lebo toto dvojdielne puzzle ani zaboha sa mi nedarí poskladať, evidentne to tam nepasuje …
(Mať tak moje problémy, čo ? 😁 )
14. marca 2018 o 10:03 #100092apa
Účastník (Participant)Bielyorol – kupoval som ako 7 ročné s 38000km – to je stav na fotke, teraz má 12 a niečo málo cez 80000km, vzhĺadovo je rovnaké.
papi kua tak to už je len pre mňa dobré ten skúter, musím to povedať ostatným čo skúter používajú nech sa nem baszakodujú, zahodia a ja vyzdvihnem potom 🙂 😁 .14. marca 2018 o 12:28 #100093ahojko
Účastník (Participant)Alebo si daj Pizzu zabalit do tenkej krabice aby sa ti nepomiesali kusky…. 🙂
14. marca 2018 o 12:36 #100094apa
Účastník (Participant)Netreba vymýšľať vymyslené. Stačí nechať pizzu vcelku, nerozrezanú.
14. marca 2018 o 14:06 #100095Bielyorol
Účastník (Participant)Jááj, a zabudol som ešte, že všetky igrediencie boli prilepené hore na krabici. Čiče či to bolo narezané alebo nie, bolo jedno. 😈 Keď naskakuje tak naskakuje. 😈
14. marca 2018 o 20:21 #100096przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Román o tom, ako slepý starý pes ku kosťom prišiel:
Slečinka Zuzana Mierumilovná nosí pomerne vysoko zadok a tlstý a škaredý dôchodca papi má trochu problém pri nasadaní. Konkrétne s prehadzovaním nohy cez kua-vysoko umiestnené zadné sedlo.
Pár SV som už vyskúšal a vedel som, čo ma čaká. Aby som neskončil, ako skútrista, špekuloval som už pred kúpou nad rôznymi úpravami SV, okrem iného som uvažoval aj s výmenou kostí prepákovania zadného odpruženia. Teda zníženia zadku o pár cm.
Lovil som po nete, kto čo ponúka a koľko by to vyšlo, moc to nemôže byť, šak sú to len dva kúsky plocháča.
Prekvapenie ale bolo veliké, prvá cena, na ktorú som natrafil bola 3445,- Kč (135,25 €).
Potom som našiel aj za 2983,10 Kč (117,12 €), ale aj za 2418,- Kč (94,93 €).
Na Slovensku to bolo lepšie, 87,20 € alebo aj 77,- €.
Jeden Čech to ale vyrábal za 700,- Kč (27,48 €) – ale je to staré info a neviem, či ešte robí.
Už som začal špekulovať, že to vyrobím sám, a keď už, tak nastaviteľné.
V tom mi do toho vstúpila dcéra, našli sme anglickú stránku, kerá núkala dog-bone-kit pre moju Zuzanu za 15,- (slovom pätnásť) britských libier (GBP).
Darmo, inglish girl, žeano… 👍 😘
Poštovné do celej Európy 5,- GBP, dokopy 20,- GBP, teda cca 22,57 €.
Tak som minulý týždeň dcéru poveril, aby zabezpečila, že by som to mal čím skôr doma na stole.
Dnes poobede mi prišiel od nej mail:
Nakoľko som práve v Škotsku, nechala som si to poslať do hotela.
Mám tie kosti už tu na stole, poštovné v GB neúčtovali žiadne, takže to máš za 15,- libier, koncom týždňa som doma aj s kosťami.
Tak páni, nevzdávajte to, nie len skútre sú riešením…
Tento románik venujem českým a slovenským e-shopom, úplne zadarmo. 😁14. marca 2018 o 21:36 #100097ahojko
Účastník (Participant)Papi, 👍
ja som si na slovenskej musel namontovat kvoli kratkym noham „air ride“ kompresor na vzduch,
a k tomu specialny tlmic. Na tejto tu mam kosti, ale zase oskieram stupacky v prudsich zakrutach…
15. marca 2018 o 17:37 #100098przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Kecca znalec hrdzavých hevérov nudí, taxi vyrobí prepravný stojan do prívesu.
Na špinavé koleso sa nepozerajte, boli sme so Zuzanou na ČUDe… 😁15. marca 2018 o 18:43 #100099Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, darmo, máš šikovnú dcérenku, čo už. 👍 🙂 Šťastie máš. Keď už aj kosti Ti nosia z englicko. 😈 😁
Naši havkáči dostávajú tie ¨naše¨ slovácko, a chutia im. 😈15. marca 2018 o 21:36 #100100ahojko
Účastník (Participant)Papi,
parada, uplne na nerozoznanie od kupenskeho!
A este aj nastavitelny na niekolko polomerov kolies!
👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Pozvánka na Tanec Slnka 2025