Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha?
- Toto téma obsahuje 90 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 5 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha?
yagiza nemyl sa aj ja jazdim za dazda, v zime jazdil som este v decembri … a bolo teraz par dni ked sa jazdit dalo len je moja smola ze mam moto na udrzbe pred sezonou … pre mna sa totiz zacina sezona nekonci a nezacina len ked je snech a lad nejazdim z dovodu opatrnosti mam zenu a dve deti
Jozefko
Dostal som ho, uverejním čím skôr prednostne a to 16-teho 😉
eXeBaT vdaka … len ma mrzi ze sa to tak zvrhlo 😕
jozefko ako sa mozem bat, ved podla tvojej teorie zabrzdime pri rovnakej rychlosti na kratsiu vzdialenost a urcite aj bezpecnejsie lebo pneumatika bude mat vacsiu stycnu plochu ale ten kufor si das dole nech sa mi lepsie vyskoci ked to polozis…
😀
raptor ale … ved uber … ja som sa len dozvedel ze hmotnos sa eliminuje vyssou sticnou plochou a nutnostou viac stlacit brzdu … Rad si to s tebou vyskusam … ak ti kufre zavadzaju dam ich dole 😉 pre tvoj vecsi klud len mi potom prosimta nespadni ked sa budem rozbiehat 😁 😁 😁
raptor 😀 😀 😀 😀 😀
neboj sa fyzikus, chytim sa ta za bradavky a ked budes moc pridavat tak zatlacim
😀 tu sa to zvrháva. To nebude hetero jazda 😁
raptor eXeBaT : 😁 😁 😁 Qa to je pekne … zacina sa to celkom pekne rozvijat 😁 😁 😁 Uff
yagiza Stale mas este XJ ??
jozefko myslel som to OBRAZNE ako to KLADIVKO !!!
kazdopadne ak by som isiel spadnut stiahnem ta zo sebou nech vies ako sa ma slusne pridavat… 😛
Jozefko mam este stale piskota 0005, treba ho dokorodovat cez zimu potom na jar kupit nieco pekne a leskle 😀
raptor Spravme dohodu ja ty necham zadny kufor … aby si mi pri rozbehu neusiel 😀 a ty ma nebudes chitat za bradavky bo som na to haklivy 😉 to moze len jedna osoba … moja kocka 😉
yagiza Som pisal o XJ 900 Skveleee moto …
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |